Waarom als zelfstandige in Trend21?

Marco Grootveld

Als zelfstandige in de bouw –en installatiekolom kom je vaak als opdrachtgever, adviseur of projectmanager bij een grote diversiteit aan bedrijven terecht. 

Gezien de diversiteit aan leden van Trend21, de verschillende disciplines, aanwezige kennis vanuit de markt en de open structuur van de vereniging bied dit de mogelijkheid om met betrokken partijen uit de bedrijfskolom ervaring en kennis te delen. 

De toekomst van bedrijven in de bouwkolom ligt mede in handen van de trends en ontwikkelingen in de markt waarbij in mijn ogen samenwerken in de totale bouwkolom de sleutel tot succes zal zijn. 

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud, het kan alleen een succes worden als de behoefte van de eindgebruiker op een juiste manier wordt ingevuld waarbij opdrachtgevers, adviseurs, leveranciers, installateurs en aannemers samenwerken om dit uiteindelijke doel te bereiken. 

Een speerpunt voor Trend21 is om de van oorsprong nogal traditionele bouwkolom een nieuw elan te geven met het aantrekken van jonge leden voor de vereniging en hiermee een verfrissende blik werpt op de sleutel tot succes in de toekomst.

Door mijn ruime ervaring zowel aan de installateurs als opdrachtgevers zijde hoop ik op deze wijze een belangrijke waarde toe te voegen aan de vereniging. 

ZZP

Onze partners